» Jesus

Alltså, jag blir så trött på mig själv. Varför fäster jag mig vid personer som inte bryr sig ett dugg om mig? Att jag aldrig lär mig. Hur slutar man att bry sig om någon? Jag mår dåligt över att jag bryr mig och önskar det fanns något jag kunde göra för att bara sluta göra det. De människor som faktiskt bryr sig om mig, till er vill jag bara ge ett <3

Iallafall, har ridit tisdag, onsdag och torsdag nu :-) Lilla rundan samtliga dagar! I tisdags blev det skritt och trav, i onsdags och idag blev det bara skritt då det är så förbannat hårt ute. Imorgon ska det bli plusgrader så hoppas att det går att göra mer än att bara skritta då, är ju sista finliret innan söndag då! (Lorden skrittade jag alltid dagen innan tävling, Trisse får alltid vila dagen innan).

Dagen i övrigt hade jag planerad när jobbet inte ringde imorse: storstädning av min lägenhet (har inte städat på en månad! Herregud...), åka till hööks och köpa ett nytt täcke och sedan ut och rida. Sedan ringde jobbet och ville att jag skulle jobba kväll, så det var bara skita i städningen och åka till hööks och stallet. Imorgon ska jag fan städa, även om jag får jobba. Jag får helt enkelt lov att hinna städa, rida och jobba - kan inte ha det såhär längre!


Pelleplutt i sitt nya täcke!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback